Namenite nam del dohodnine

PODARITE 1% DOHODNINE

Čudovita novica za vse, ki staršem stojimo ob strani v njihovi stiski ob nosečnosti ali po splavu! Zavod ŽIV!M je minuli petek s sklepom vlade postal upravičenec do donacije dela dohodnine, za katerega lahko vi določite, komu gre.

Da lahko uresničujemo naše poslanstvo, so potrebna tudi finančna sredstva. V vseh dosedanjih 11 letih ste bili ravno donatorji tisti, ki ste nam to omogočili. Ker smo bili v letu 2021 uspešni pri pridobivanju statusa v javnem interesu na področju družinske politike, je ena izmed možnosti tudi uvrstitev na seznam prejemnikov donacije 1% dohodnine.

Namenitev dela dohodnine vas nič ne stane. Davčni zavezanec RS lahko namreč zahteva, da se do 1 % dohodnine nameni za financiranje nevladnih organizacij po njegovi izbiri, sicer gredo ta sredstva v državni proračun. Potrebno je, da to naredite do konca letošnjega leta, t.j. do 31. decembra 2022..

Naša zaveza je, da bomo z donacijo iz naslova dohodnine ravnali skrbno in jo porabili v skladu z našim poslanstvom.

Nič vas ne stane, da ste DOBRODELNI

Obrazec izjave o namenitvi 1% dohodnine Zavodu ŽIV!M lahko oddate na sledeče načine:

🧡 s klikom na povezavo portala e-Davki, kjer vpišete našo davčno številko 84292539 ter z elektronskim podpisom nato oddate vlogo.

🧡 izpolnete in podpišete obrazec (vnesete svoje podatke) in ga oddate ali pošljete na pristojni finančni urad.

Za vsa vprašanja ali pomoč pri ureditvi postopka za namenitev 1% dohodnine se obrnite na 041/833-866 ali pišite na franci@zavod-zivim.si.

Hvaležni bomo za vaš dar! Skupaj lahko naredimo veliko ZA življenje!

S spoštovanjem,

Darja Pečnik, direktorica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja