Programi

Delavnice in pričevanja

V zavodu ŽIV!M pripravljamo številna predavanja in delavnice za birmance, mladince, zakonce, šolarje, študente in odrasle ter tako širimo resnico o lepoti in dostojanstvu življenja.

Pro-life izobraževanje za mlade jesen 2019 Pro-life izobraževanje za mlade v Komendi jesen 2019 Cikel spletnih srečanj: LEPOTA ŽENSKE RODOVITNOSTI Pro-life izobraževanje JESEN 2020

Spremljanje nosečnice v času priprave na posvojitev

Več

Individualna terapija

V zavodu nudimo terapije in strokovne pogovore za posameznike, pare in družine, ki se izvajajo po metodah logoterapije ali psihoterapije.

Več

Vikend odmiki

V zavodu ŽIV!M organiziramo vikend odmike za nosečnice, nosečnice v stiski in starše po spontanem splavu ali smrti otroka.

Odmik za nosečnice v stiski, ki razmišljajo o splavu Vikend za starše po spontanem splavu ali smrti otroka VESELO PRIČAKOVANJE - Odmik za nosečnice

Skupine

Pripravljamo srečanja za vse starše, ki so svojega otroka izgubile z umetno prekinitvijo nosečnosti ali po spontanem splavu.

Skupina za starše po spontanem splavu ali smrti otroka Skupina za starše po umetnem splavu

Telovadba za nosečnice

Celostna priprava na porod z elementi aerobne vadbe poteka pod strokovnim vodstvom Petre Mihalek Novak, ki je zdravnica, vaditeljica aerobike in mamica šestih otrok.

Več

Program PreŽIV!M

Program PreŽIV!M je socialni program namenjen pomoči družinam, ki so se kljub težki situaciji v nosečnosti pogumno odločile za ohranitev življenja otroka.

Več