Nepričakovano je postalo blagoslov

Včasih nas stvari presenetijo in se lahko znajdemo v stiski. Takrat je veliko odvisno od tega, kdo nam stoji ob strani. Industriji splava uspeva na podlagi ideje, da je zaradi nepričakovane nosečnosti v življenju vsega lepega konec. Nepričakovana nosečnost pa je v tem primeru po zaslugi centra za nosečnost postala pravi blagoslov.

NEPRIČAKOVANA NOSEČNOST POSTALA BLAGOSLOV

Mamica Misty je nepričakovano zanosila s četrtim otrokom. Najstarejši otrok je bil namreč star že 18 let in si ni znala predstavljati, kako bo vse potekalo. Njen življenjski partner je s težavo razmišljal o tem, koliko bo star on, ko bo otrok končal srednjo šolo. Misty pa je vedela, da bo kmalu zaradi vseh obveznosti primorana pustiti službo.

NEPRIČAKOVANO NI NUJNO SLABO

Čeprav ni Misty nikoli omenila, da bi razmišljala o splavu, je čutila, da mora poiskati zunanjo pomoč, da bi lahko sprejela najnovejšega družinskega člana. Na spletu je našla center za pomoč ženskam v nosečnosti Southside Women’s Services, ki se nahaja v predmestju Chicaga.

“Že ob prvem obisku centra sem prejela ultrazvočno fotografijo in takrat me je res prevzelo. To se resnično dogaja. V mojem trebuščku je otrok,” je dejala.

RODILA SE JE PREKRASNA DEKLICA 

In tako sta nekaj mesecev pozneje Misty in njen partner povila malo Remington Hope Lynn. “Ko sem jo prvič držala v naročju, me je preplavila čista sreča. 🤍

Mlajša otroka sta jo sprejela z odprtimi rokami in jo morata vedno poljubiti, preden gresta v šolo.« 

Misty je na koncu dodala: “Bog mi ne bi dal tega daru, če bi mislil, da ne bom zmogla.”

Mamice, ki ste starejše in ste v podobnem položaju: zaupajte Bogu. Bog je dal otroka z razlogom. Po Mistyjinih izkušnjah je bila njena hčerka blagoslov, ki je vse zbližal.

Pripravila Neža Pančur

Vir: https://www.liveaction.org/news/unexpected-pregnancy-blessing-pregnancy-center/
  

Video: 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja