Glas Življenja

Eksplozija veselja!

V torek, 19. maja 2015, je bil na Viču več kot uspešen koncert Glas življenja, koncert prekipevajoč od veselja in navdušenja nad življenjem. Nastopili so: skupina Odsev, gospel zbor Bee Geesus, skupina Tvoj glas in Aleksander Mežek ter pričavalci: Marko Čižman, Petra Kogoj in družina Strajnar. Večer je povezovala Marjana Debevec.

Poglejte si nekaj utrinkov s koncerta (za povečavo kliknite na sliko):

Tvoj glas
Tvoj glas
Petra Kogoj
Petra Kogoj
Odsev
Odsev
Marko Čižman
Marko Čižman
Aleksander Mežek
Aleksander Mežek
družina Strajnar
družina Strajnar

Bee Geesus

Bee Geesus in Aleksander Mežek
Aleksander Mežek in Bee Geesus

Biti glas življenja – čudovito poslanstvo. In to poslanstvo smo izpolnili vsi, ki smo se zbrali na drugem koncertu Glas življenja – ZA življenje. (Pre)polna dvorana, vrhunski glasbeniki, pristna pričevanja in imenitno vzdušje. Pa topli stiski rok, široki nasmehi, pogovori in smeh – to, kar smo želeli s tem koncertom: povzdvigniti življenje.

Vsaka minuta, ki smo jo vložili v pripravo koncerta, je bila vredna truda in priprav, saj nam je bilo (že) vse povrnjeno. Ko toliko ljudi stopi skupaj, da bi se poveselili nad življenjem … izjemen občutek!

Neverjetno je bilo videti toliko ljudi, ki se družijo ob res dobri glasbi in s tem na nek način dajo poudarek na neprecenljivost življenja. Preko pričevalcev se je tudi pokazalo, kako je življenje nekakšen fenomen – čeprav je lahko na trenutke precej hudo, se izkaže, da je še vedno nekaj neskončno lepega.

Koncert je bil en velik utrip Zavoda ŽIV!M. Energičen, vesel, preprost. Vsaka beseda, vsaka pesem je govorila o tem, kakšna sreča je biti živ, kakšna milost je vsako življenje. Vse pa je prevevala neskončna hvaležnost Njemu, ki nam vsak dan znova podarja milost, da živimo in zaživimo.

Ekipa Zavoda ŽIV!M

Živimovci

Vabljeni k poslušanju posnetka koncerta: