9 družin peljemo na morje!

Na Zavodu ŽIV!M oznanjamo veselje in pravico do življenja vsakega spočetega otroka. V okviru programa PreŽIV!M želimo 9-im družinam, ki so obdržale otroka v stiski, prinesti to veselje tudi z počitnicami na morju.

Plaža (Vir: pixabay)Res je, da drugače spremljamo 23 družin v stiski, a glede na naše finančne zmožnosti in organizacijske sposobnosti, začenjamo s to številko. Nudili jim bomo brezplačno bivanje in dva obroka dnevno, varstvo otrok po potrebi in prijetno druženje. Bivali bomo v Izoli v župnišču v začetku septembra. Tri družine bodo hkrati na morju za tri dni.

“En sladoled manj za dober namen”

Sladoled (vir: pixabay)Za vas imamo posebno ponudbo, da tudi sami polepšate počitnice tem družinam. Želimo vas spodbuditi, da na vašem dopustu pomislite na eno teh družin in se na primer odpoveste kakšnemu užitku, ki bi si ga drugače privoščili (sladoled, gazirana pijača, igrice v lunaparku …). S prihranjenim denarjem pa podprete naše počitnice.

Da bi namreč lahko pokrili stroške bivanja in prehrane, ki bodo predvidoma okoli 1.000 evrov, prosimo za vašo podporo. Veseli bomo vaše finančne podpore, kot tudi vaše radodarnosti v obliki podarjenih prehrambenih izdelkov (testenine, konzerve, paštete, olje, žitarice, v koncu avgusta bomo sprejemali svežo zelenjavo, sadje) in drugih pripomočkov, ki lahko koristijo na morju (brisače, rjuhe, igračke za morje, rokavčki …).

Denar nam lahko nakažete na:

Zavod ŽIV!M, Tržaška cesta 90h, 1370 Logatec, IBAN SI56 2900 0005 0387 865, BIC banke BACXSI22 s pripisom: “Za morske počitnice”, sklic: SI99

Za podarjene izdelke ali dodatne informacije nas pokličite na 040 665 171 ali pišite na tina@zavod-zivim.si

Za vaš dar se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo in vam želimo sproščujoče in vesele počitnice,

Ekipa Zavoda ŽIV!M

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja