3D BABY PRINT – že poznate?

Sem Nina, ustanoviteljica blagovne znamke 3D BABY PRINT. Kreativna, čustvena, srečna, da lahko ustvarjam, obožujem naravo, dolge pogovore in živim življenje, prepleteno s trenutki sreče, malo tveganja in miselnostjo, da po dežju vedno posije sonce.

Sem tudi nedonošenček, rojena v 28. tednu nosečnosti s 37 cm, težka komaj kilogram. Po treh mesecih v porodnišnici, na srečo brez večjih zdravstvenih zapletov, sem prišla domov, v varno zavetje, k družini. Družini, ki mi je vedno stala ob strani in me podpirala, tudi pri odločitvi, da se kot 22-letna študentka podam v svet podjetništva. Tako se je lansko leto zame začelo nekaj povsem novega, resnega, polnega pričakovanj, vznemirjenja in strahu.

 

 

 

Projekt 3D BABY PRINT predstavlja tridimenzionalen model ploda, ki ga lahko občutite, ko je še vedno na varnem v vašem trebuščku. S pomočjo ultrazvočne naprave, ki v prvi vrsti omogoča natančno ocenjevanje ploda in razvoja nosečnosti, lahko sedaj z modelom 3D BABY PRINT svojega nerojenega otročička ne samo vidite, kar je zelo lepa in čustvena izkušnja, ampak z dotikom občutite njegove male ustnice in nosek, kar je še bolj čudovito.

 

Z modelom 3D BABY PRINT sem začela zato, ker želim, da tudi drugi začutijo to, kar vidim sama, nekaj edinstvenega, lepega, nekaj, kar prej ni bilo mogoče, sedaj pa je. Model 3D BABY PRINT posodablja prelep spomin, srečen trenutek, ljubezen, vrednote, ki meni veliko pomenijo, in vem, da tudi stranke to občutijo, ko dobijo svoj model. Občutek, da s svojim delom nekoga razveseliš, mu podariš košček pozitivnega, je zame velike vrednosti. To me napolni s pozitivno energijo in mi da novo motivacijo, da lahko delam še boljše. 3D BABY PRINT je nekaj posebnega za vsako nosečnico, morda še bolj za vse ostale člane družine, za očka, ki lahko zares vidi to majceno, prelepo bitje, in za sestrico in bratca, da si znata predstavljati, kaj je v maminem trebuščku. Pa tudi za babico in dedka, ki komaj čakata vnuke.

3D BABY PRINT lahko naročite v ZD Dravlje (Cesta na Poljane 24, 1210 Ljubljana) pri pregledu:

  • nuhalne svetline (med 11. in 14. tednom nosečnosti),
  • morfologije ploda (med 20. in 22. tednom nosečnosti),
  • 3D-/4D-ultrazvoka (po 25. tednu nosečnosti).

Model lahko kupite na zgoraj navedeni lokaciji, kjer v sprejemni pisarni izpolnite naročniški obrazec in na katerega pripišete svoje podatke. Po oddaji naročila bo vaš modelček izdelan in odposlan v čim krajšem možnem času.

Več informacij: 3D BABY PRINT.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja