Telovadba za nosečnice

Celostna priprava na porod z elementi aerobne vadbe poteka pod strokovnim vodstvom Petre Mihalek Novak, ki je zdravnica, vaditeljica aerobike in mamica šestih otrok. V nasprotju s klasično aerobiko, ki poteka v prepolnih dvoranah z glasno glasbo, je ta priprava na porod intimnejša vadba v majhni skupini. Na vadbi se udeleženke naučijo tudi globoke sprostitve za porod, vizualizacije za lepši in varnejši porod ter tehnik in položajev, ki lajšajo porodne bolečine in se prilagajajo ritmu porodnice.

Za več informacij pišite na naslov petra@zavod-zivim.si ali izpolnite spodnji obrazec:

Spoznajte našo vaditeljico Petro:

Petra Mihalek Novak

Sem mama šestih otrok. Biti mama je zame največji dar v življenju. Dar, ker dajem toliko ljubezni, kot nisem slutila, da jo sploh imam in dar, ker dobivam toliko ljubezni, kot nisem vedela, da jo lahko.

Verjamem, da sem zaradi te ljubezni postala ne samo dobra mama, ampak tudi boljša ženska. Verjamem tudi, da je ženska, ki zna poskrbeti za svoje potrebe v času nosečnosti in materinstva bolj srečna in umirjena, kar neposredno vpliva na srečo otrok in celotne družine, vključno na odnos z možem (partnerjem).