Noseča najstnica je za svojega otroka izbrala življenje

Najstnica Hannah je šla skozi veliko težkih stvari v življenju. Ker se je iskala, je zašla v droge in opustila tudi svojo vero. 

Ko je izvedela, da je noseča, je bila na razpotju, saj se je zavedala, da bo morala opustiti droge, alkohol in kajenje, če želi donositi zdravega otročka. 

Njena družba, ki je slabo vplivala nanjo, jo je prepričevala, da naj gre kar na splav. Rekli so ji: “Postopek traja le nekaj ur, ti pa dobiš nazaj svoje življenje.” 

ZA ŽIVLJENJE SE JI JE POMAGAL ODLOČITI  »STORK BUS« oz AVTOBUS »ŠTORKLJA«

Kaj je Stork bus? Je mobilna klinika za reševanje življenj. Ženskam po vseh Združenih državah Amerike ponujajo brezplačen in kakovosten pregled. Pri njih lahko dekleta opravijo test nosečnosti, ultrazvok in se pogovorijo s svetovalko. 

Hannah je slučajno zagledala moder avtobus »Štorklja« in opravila ultrazvok. Ko je na ekranu zagledala majceno bitje, se je zavedela, da nikakor ne bi mogla narediti splava. Zanjo je bil to otrok in ne samo nek zarodek. 

Odločila se je za življenje in tudi vsa njena družina se veseli z njo.

POT K BOGU

Hannah se je spraševala, kako jo bo Bog ljubil po vseh njenih napakah. Šla je do oltarja in molila.

Odgovor je dobila preko druge osebe, ki je dobila sporočilo zanjo od Boga: “Tvoji zlomljeni koščki te ne definirajo, ampak ustvarijo abstraktno mojstrovino.”

V trenutku, ko se je pogledala skozi Božje oči, se je tudi sama vzljubila. 

“Ponovno sem začutila tudi svoj klic k Bogu, ki me vodi h glasbenemu ustvarjanju in slavljenju. Sedaj sem čisto druga oseba kot sem bila in to mi je všeč.”

Zgodbo Hannah si lahko ogledate v spodnjem videu.

Pripravila Neža Pančur

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=QBeSDYP_d3g&t=1s&ab_channel=SavetheStorks

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja