Stična mladih 2021: Splav in Božje usmiljenje

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija:
    Stična, Stična 17, Ivančna gorica - Poglej zemljevid

»Z vami bom podelila svojo življenjsko zgodbo. V njej boste slišali, kako sem v mladosti izbrala napačno pot in v svoji grešnosti izgubila otroka ter kako težka in boleča je bila ta izkušnja.

A ker je Bog usmiljen, mi je z močjo odpuščanja in ljubezni dal priložnost, da na novo zaživim. Iz mojih slabosti in napak je utrdil mojo vero in me pripeljal na pot poslanstva zaščite vsakega življenja v Zavod Živim.

Želite tudi vi utrditi korak hoje za Kristusom? Vabljeni!«

Na delavnici Zavoda Živim vam bomo predstavili naše poslanstvo, ki je pomoč mamicam v stiskah, ki jih doživljajo ob nosečnosti ali po splavu. Približali vam bomo doživljanje in občutke mamic, ki ob nepričakovani nosečnosti ne vidijo drugega izhoda kot splav, s kakšnimi okoliščinami se soočajo in borijo in kakšno trpljenje doživljajo po splavu. Svojo življenjsko zgodbo bo z nami podelila ena teh mamic. Ko je v njeno življenje vstopil Bog, je spoznala, da je Božje usmiljenje največji dar in da pot z njim prinaša novo življenje, mir in veselje. Da naj nikoli ne izgubimo upanja, da je Bog vedno z nami in utrjuje naše korake. Vse to in še več boste izvedeli na letošnji delavnici. Program bo z glasbo obogatil Primož Križaj, sami pa se boste lahko aktivno vključili s svojimi vprašanji.