Predstavitev naravnega načrtovanja družine za zdravstvene delavce

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija:
    Medicinska fakulteta - mala predavalnica, Korytkova 2, Ljubljana - Poglej zemljevid
FertilityCare – nov pristop do ženskega telesa

S to predstavitvijo vam želimo približati sodoben pristop naravnega načrtovanja družine, ki je podkrepljen z znanstvenimi metodami in dokazi. Metoda FertilityCare je zanesljiva in standardizirana. Ponuja se kot alternativa kontracepciji, ki pa ima prednosti na več nivojih. FertilityCare je lahko v pomoč ženski pri spremljanju njenega ciklusa in zdravja, ter zdravstvenim delavcem pri odkrivanju težav in iskanju rešitev, saj vključuje celostno obravnavo ženske in njenega telesa.

Program večera

  1. Pomen naravnega načrtovanja družine kot alternativa kontracepciji skozi osebne zgodbe. (Katarina Nzobandora, direktorica Zavoda ŽIV!M).
  2. Predstavitev osnov in metod naravnega načrtovanja družine (Maja Vovk, mag. farm., vodja FertilityCare centra, Zavod Iskreni.net).
  3. Predstavitev FertilityCare sistema s poudarkom na tem, kako opazovanje telesa po tej metodi olajša sodelovanje med zdravnikom in žensko (Maja Vovk, mag. farm., vodja FertilityCare centra, Zavod Iskreni.net).
  4. Predstavitev NaPro zdravljenja – kakšen pomen ima poznavanje FertilityCare sistema za zdravnike in druge zdravstvene delavce (doc. dr. Janez Rifel, dr. med., specialist družinske medicine, NaPro zdravnik, Zavod Iskreni.net).

Predstavitev je namenjena vsem zdravstvenim delavcem – zdravnikom, medicinskim sestram, babicam, farmacevtom, študentom medicine, zdravstvene fakultete in farmacije.

Prosimo, da Vašo udeležbo potrdite na mail: tina@zavod-zivim.si

Več informacij: Zavod ŽIV!M, NaPro, FertilityCare;

URADNO VABILO