Praznovanje ob 10. obletnici Zavoda ŽIV!M

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija:
    Zavod ŽIV!M, Potočnikova ulica 8, Ljubljana - Poglej zemljevid
10 let!!! 🥂🎂🤗 
Hvaležni smo za našo zgodbo, za prehojeno pot, za poslanstvo, za vezi, ki so se stkale v teh 10 letih. Presrečni smo, da smo lahko pomagali številnim mamicam v stiski, ki so ohranile življenje svojim otrokom in so sedaj vesele mamice, da smo lahko ponudili roko žalujočim staršem, še predvsem tistim, ki trpijo zaradi posledic splava in jim pomagali na poti okrevanja in ozdravljenja.
Kako dragoceno je, da smo se lahko dotaknili src in življenjskih poti na desetine družin v stiski, ki so preko programa Pomoč družinam PreŽIVIM prejeli finančno, materialno in terapevtsko pomoč, predvsem pa smo jim nudili spoštovanje, da bi ponovno začutili dostojanstvo, ki jim pripada.
Zavod ŽIVIM je bolj ŽIV kot kdajkoli – skupaj z vami gremo POGUMNO naprej v novo desetletje! Vabljeni, da skupaj praznujemo na materinski dan, 25. marca 2022 ob 18.00 na Potočnikovi 8 v Ljubljani. Na dogodek se prijavite na info@zavod-zivim.si.
Vse najboljše, ŽIV!M!!!!
V sodelovanju s filmskim mojstrom Matjažem Fegušem (Fegus film) smo pripravili video pregled naših 10 let obstoja. Zelo je ganljiv in nostalgičen, a še več kot to! Kaže na ŽIVLJENJE, na razvoj, na ISKRO VESELJA, ki jo nosimo, na UPANJE, ki ga vžigamo, na LJUBEZEN, ki jo delimo. Na deset tisoče med vami smo preko naših predavanj, objav, člankov, knjig, intervjujev … srečali, naše poti so se dotaknile, včasih za trenutek, za en nasmeh, včasih za več plodnih let in obogatili smo drug drugega. Ob tem čutimo veliko hvaležnost, veselje, mir – in to so TEMELJI na katerih gradimo skupaj z vami. Od tu gremo z vedrino in pogumom naprej – v novo desetletje. Skupaj ZA življenje!