Moj notranji otrok

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija:
    Ubrana dvorana, Celovška cesta 55, Ljubljana - Poglej zemljevid

Vabljeni na delavnico z naslovom Moj notranji otrok, ki bo potekala v petek, 7. 10. 2016 od 19.15 do 21.00.

Stik z notranjim otrokom nam pomaga, da znamo v različnih trenutkih poskrbeti zase tako, da smo pomirjeni in zadovoljni, obenem pa se povežemo s tistim delom nas, ki se veseli življenja, ki je igriv in radosten. Vse to nam v hitrem tempu življenja, ki pogosto predstavlja pred nas velike zahteve, norme, pravila, povrne notranjo živost, zaupanje vase in jasno odgovornost zase, za svoje potrebe, želje. Naš notranji otrok nas vabi k temu, da v odnosih ne pričakujemo, da bodo drugi poskrbeli za nas, ampak da zavzamemo v odnosih odraslo držo, v kateri zmoremo dati sebi to, kar potrebujemo.

Na delavnici bomo prišli in obnovili stik z našim notranjim otrokom, dobili bomo uvid v to, kaj resnično potrebujemo in kako lahko poskrbimo za tisto, kar nam manjka, da bomo spet zaživeli polno in radostno. Delavnica je namenjena vsem, moškim in ženskam, ne glede na starost. Vsak s svojim notranjim otrokom vzpostavi svojstven odnos, ki ga podpira v vsakdanjem življenju in mu pomaga, da odgovorno skrbi zase in vzpostavlja zdrave odnose z drugimi

Delavnico vodi Kristina Kosmač, specializantka psihodinamske psihoterapije.
Več informacij in prijave na: kristina@zavod-zivim.si (ob prijavi  dobite tudi navodila o dostopu do lokacije delavnice).

Udeležba na delavnici je brezplačna.