“Prepričali so me”- pričevanje mame po splavu

Podrobnosti dogodka

Splav. Že beseda lahko vzbudi v nas zelo različne, večinoma močne občutke. Zakaj bi nekdo naredil splav? Kaj se plete v glavi ženske, ki se odloči zanj?

Spoznali boste eno izmed mnogih zgodb skozi pričevanje 33-letnice, ki je splav naredila pred 15 leti in po dolgoletnih preizkušnjah poiskala pomoč Zavoda Živim, našla Jezusa in odrešenje – sedaj pa želi deliti ljubezen do življenja ter opozarjati kako uničujoč je lahko splav, ki poleg odvzema življenja nedolžnega otroka, najeda tudi dušo mame, ta pa posledično prenaša travme tudi na bližnje in okolico. Toda ne glede na to kako daleč lahko nekoga pripeljejo posledice splava – nizko samospoštovanje, depresija, anksioznost, travme, alkohol, droge, škodovanje sebi in drugim…, Jezus vedno čaka, pripravljen odpustiti vse. Potrebno se je le odločiti, mu slediti, ga prositi za pomoč in odpuščanje. Pričevanju sledi možnost debate in vprašanj. 
 
Ker je število mest omejeno, je prijava na dogodek obvezna do 29. 5. 2024 ali do zasedenosti mest na 040 577 468 ali info@zavod-zivim.si.
 
Kdaj: 5. 6. 2024 ob 17.00
Kje: Zavod Živim, Potočnikova 8, Ljubljana