PREIZKUŠNJA = VESELJE? – Pričevanje zakoncev Pečnik

“Moji bratje, kadar pridete v razne preizkušnje, imejte to za čisto veselje, saj spoznavate, da preizkušenost vaše vere ustvarja stanovitnost” (Jak 1,2). Premisli o situacijah v svojem življenju, ko se ti je svet postavil na glavo. Si dopustil, da se ti je Bog v tistem času približal?”

Kako ju je preizkušnja zbližala in obogatila njuno življenje, pričujeta Darja Pecnik in Franci Pečnik , ki jima lahko prisluhnete v video posnetku.

Vabljeni tudi k poslušanju drugih prispevkov v postni akciji POST = VESELJE ?

“Kadar zaslišimo besedo post, takoj pomislimo na odpovedovanje, trpljenje, veliko molitve, spoved. Te stvari v nas pogosto vzbudijo nekaj neprijetnega. Pa je to res tako? Je lahko post tudi veselje ? Lahko tudi v trpljenju in preizkušnjah najdemo veselje, ki nam ga pošilja Bog ?

Vsak teden bomo s pomočjo posnetkov premišljevali o eni izmed besed, ki je lahko asociacija na post in se nanaša na nedeljski evangelij. V ponedeljek bo objavljen kratek nagovor, v sredo bo molitev v živo, v četrtek pričevanje na izbrano temo, v petek bo javljanje iz Svete dežele, v nedeljo pa članek ali kratka misel.

Pridruži se nam: všečkaj stran ali se vpiši na pridi.com.
Povabi tudi svoje prijatelje!

#deliJezusa